En ole keksinyt itselleni mitään päätyötä aikoihin. Näitä pieniä sivutöitä on sentään tullut tehtyä jonkin verran. Kaivoin jo esille aikaa sitten aloitetun valkoisen neuletakin alun ja purin sen resoriin asti. Nyt työ nököttää olkkarin pöydällä josko saisin inspiraatiosta kiinni ja pääsisin aloittamaan jotakin mallia.

Uuden pipon olen tehnyt itselleni, samoin lapaset. Lankana tuttua Nallea kirjavana punaisena. Olisin tehnyt kaulahuivinkin, mutta lähipuodista lanka oli loppunut enkä ole saanut käytyä pidemmällä sitä hakemassa. Lenkillä ja ulkoillessa olisi tarkoitus tätä settiä pitää. Nyt on ollut vain sen verran tuulisia ilmoja että ilman vuorta piposta menee tuuli lävitse ja viimeksi kun kävin lenkillä jouduin tunkemaan talouspaperia korvakäytäviin tuulen vuoksi. Että silleen.

Pojanpojalle on meneillään lapaset ja sen jälkeen uudet villasukat. Mieli tekisi aloittaa myöskin villapaitaa nelivuotiaan koossa mutta täytyy etsiskellä vielä sopivaa mallia Nalle langasta. Nalle taitaakin olla lempilankani! Ainakin siitä tulee tehtyä paljon lasten neuleita. Pienimmille teen mielelläni Woolista. Se on hiukan pehmoisempaa aralle iholle ja siinä on hienoja värejä.

Jostain syystä en pidä seiska veikasta. Se ei vain tunnu soveltuvan minun neulomuksiini. Ainoastaan villasukat ja lapaset saan siitä sopivan kokoisina. Ehkä pitäisi harjoitella enemmän mutta aina vain eksyn tuohon Nalleen. Mitäpä sitä vaihtamaankaan, kun lanka on hyväksi havaittu ja mieluisaa kutoa.1214990.jpgTässä siis piponi tuulettomiin ulkoilupäiviin.1214995.jpgJa lapaseni, joiden sisään mahtuu hyvin sormeni ja ohuet sisäsormikkaat jotka kudoin jossain vaiheessa syksyllä.

Virkkauksiin en ole vielä tältä vuodelta sortunut. Jossain vaiheessa tulee aina se kevään virkkausinto, mutta nyt ei ole ollut vielä mielessäkään. Ehkäpä kevään korvilla sitten kun voi jo parvekkeella istuskella lasien suojassa. Nyt vielä keskityn näihin villasukkiin ja lapasiin.