Tulee oikein iloiselle ja pirteälle mielelle. Tein pienen kävelylenkinkin jo aamupäivällä. Nyt pitäisi siivota eikä oikein huvita. Tekisi mieli istahtaa aurinkoiseen tuoliin ja aloittaa kutominen. Ja nauttia tuosta paisteesta kun se vielä jonkin aikaa sisälle paistaa. Matalalla on aurinko vielä, mutta onko jo aamut nopeammin selkeästi valoisampia? Ainakin minusta tuntuu siltä.

Aloitin eilen villasukkia pojanpojalle. Lapaset on jo valmiit. Sain sitä kirjavaa punaista Nalle-lankaakin vihdoin hankittua lisää ja pääsisin kutomaan kaulahuivia lenkkiasuste settiini. Harmikseni löysin uuden Novita lehden ja sen sisältämät uudet mallit. Menin aivan sekaisin innosta. Nyt oli todella mukavia villatakkien malleja ja sellaisista langoista joista minä pidän. Ajattelin tehdä ruskeasta malibusta jakun no.38. Virkattu Bambu, malli no. 36 kiinnostaisi myös sekä siisti perus villatakki Woolista no.33 on mieleeni. Ja lukematon muukin malli tällä kertaa.

Joskus en löydä itselleni mitää mieluisaa mallia ja puikot pyörii tyhjän panttina laatikossa ties kuinka kauan. Nyt tuntuu ettei kaikkea ennätä edes aloittaa ja on vaikea päättää mitä aloittaisi ensin. Siinäpä miettimistä. Nyt olisi niitä päätöitä ihan runsaanlaisesti tarjolla.

Valkoiseen keinokuitulankaan löysin yhden uuden mallin, mutta vanhasta kevät lehdestä. Sopivan yksinkertainen ja helppo. En vain tiedä kannattaako ruveta tekemään kun lanka kuitenkin on vain keinokuitulankaa ja taitaa nuhraantua liian sukkelaan minun käytössäni. Olisi kyllä pehmoinen pusero...

Virkkausta voisin harrastaa tuon Bambulankaisen jakun kanssa kunhan keksisin vain oikean langanvärin. Se mallin vihreä ei sovi minun ihooni. Näytän sellaisessa värissä ihan kuoleeelta kalalta. Kahta ruskeaakaan ei viitsisi peräkkäin tehdä. Kyllä nyt menee liian vaikeaksi päättää. Pakko varmaan aloittaa siivoaminen niin saa ajatukset nollattua tuosta lankamielteestä pos.

On muuten tosi likaiset ikkunat auringonpaisteessa.