Ostin vain tarvittavat valkoiset Nalle-lankakerät ja en sortunut heräteostoksiin. Mieleni kyllä teki. Tulin kuitenkin järkiini ja jätin langat odottelemaan parempaa aikaa. Ensin on saatava kaikki keskeneräiset työt pois niskoilta.

Valkoisen nallen ostin keskeneräiseen kaulahuiviini. Toivottavasti lanka ei kovin paljoa heitä sävyltään vanhaan virkkaukseen. Puolet huivista olen jo virkannut ja harmittaisi jättää se kesken. Mallikin kun on minulle mieluisa. Luulen ettei valkoisessa langassa värisävyt niin kovin eroa toisistaan.

Muuton yhteydessä löysin villasukan tekeleet mieheni asunnosta ja nyt sain intoa niiden loppuun kutomiseen. Toinen sukka on jo lähes valmis. Ihan perussukat punaisesta Nallesta. Pojanpoika 4v teki heti tilauksen sateenkaarenvärisistä sukista. Kehoitti jo aloittamaan heti että saa ne pikaisesti jalkaansa. sateenkaaren värisiin sukkiin saan upotettua paljon langanloppuja. Hienoa.

Luonnonvalkoinen lenkkipiponi odottelee tupsua ja lapasia seurakseen. Lapaset nyt saavat odotella vielä jonkin aikaa kunnes sateenkaarisukat ovat valmiit. Mukava on kuitenkin tietää että pipo on jo valmiina ottamaan vastaan ensimmäiset kylmät päivät.

Valkoinen villatakki, päätyöni tällähetkellä, on vasta resorivaiheessa. Takakappaleen resori on odotellut puikolla jo viikon päivät enkä ole saanut aloitetuksi kuviota. Pitäisi saada vähän ryhtiä tekemisiin mutta jotenkin vain laiskottaa suuremman työn aloittelu. Sen tietää että sitä saa sitten kutoa pitkään ja hartaasti. Nyt vain tekee mieli tehdä näitä pieniä ja sukkelasti valmistuvia tekeleitä.